Конатар: Надам се да ћу дебитовати до краја сезоне

Талентовани леви бек Марко Конатар који још увек чека деби на званичној утакмици у дресу Црвене звезде, задовољан је издањем нашег тима у дуелу против Графичара  клуба и нада се дебију у црвено-белом дресу до краја сезоне.

foto: fkcz
foto: fkcz

–  Познајемо тим Графичара, конкретно смо одатле дошли и Веља и Гавра и ја, тако да смо могли да претпоставимо какав ће ово меч да буде. Била је ово одлична провера пред наставак првенства и мислим да смо показали завидан ниво спремности. Прво полувреме је било тешко, а у наставку игре смо појачали темпо, ривал је мало пао физички, што смо искористили и пред сам крај сусрета поправили реализацију и наплатили шансе које смо имали током читавог меча – истакао је Конатар.

Жељно ишчекује фудбалер рођен 2000. године деби у црвено-белом дресу.

– Привикавам се на захтеве које пред мене поставља Дејан Станковић. Имам за нијансу другачију улогу у односу на период проведен у Графичару, али ми одговара. Наравно, надам се да ћу до краја сезоне заслужити да дебитујем.

Конатар сматра да је Графичар права средина за развој младих фудбалера

– Много сам напредовао у Графичару. Док сам био тамо, ствари су из дана у дан постајале све боље и заиста сам осетио да је то најбоља могућа средина за развој младог фудбалера. Резултат је мало превисок, јер су и момци из Графичара заиста добро одиграли. Желим им срећу у наставку првенства, а показало се и данас да ту има још доста играча који заслужују да у наредном периоду појачају Црвену звезду – подвлачи Конатар.