Копенхаген одредио колико улазница добијају Звездини навијачи!

Пред фудбалерима Црвене звезде је меч досадашњег дела сезоне. Црвено-бели би проласком у плеј-оф фазу Лиге шампиона обезбедили нову европску јесен. Била би то трећа изборена групна фаза неког европског такмичења под диригентском палицом Владана Милојевића, а шампион Србије би имао прилику да повеже два учешћа у групној фази Лиге шампиона. „Маракана“ ће 6. августа „прокључати“ када на терен изађу играчи Копенхагена и Црвене звезде, а велико интересовање влада и за утакмицу у Копенхагену.

Како РСБ сазнаје, ФК Копенхаген понудио је Црвеној звезди 1 750 карата за њене навијаче за утакмицу која се игра 13. августа од 20 часова у престоници Данске. Познато је да европски и светски шампион има подршку на свим меридијанима, а за утакмицу са данским шампионом влада огромно интересовање у звездашким круговима, како у Србији, тако и широм Европе, а нарочито онима у Данској и другим скандинавским земљама. Нема сумње да ће се присталице Црвене звезде још једном у великом броју појавити на европском гостовању и да ће понуђен број улазница бити недовољан, као и да ће навијачи Црвене звезде окупирати и остале делове трибина стадиона „Паркен“.

Стадион „Паркен“ може да прими 38 065 гледалаца. Градња дома фудбалера Копенхагена започета је 1990. године, а стадион је отворен 1992. Поред  Копенхагена на њему своје утакмице игра и репрезентација Данске.