Крушевац је на ногама: Звезду дели 90. минута од шампионског славља

Црвена звезда гостује екипи Напретка у 34. колу Суперлиге.

Крушевац је на ногама. Црвена звезда гостује данас у Лазаревом граду где ће имати прилику да победом и математички обезбеди шампионску титулу, и тако стави печат на фантастичну годину иза себе.

Црвено-бели путују на мегдан екипи коју нису савладали ниједном ове сезоне. У Крушевцу је наш тим изгубио са 1:0, док је на Маракани било 1:1. Поред шампионских амбиција, наш тим ће имати и додатни мотив за реванш Крушевљанима.

Владан Милојевић не може да рачуна на Милана Родића. Леви бек је зарадио црвени картон на претходној утакмици и није у комбинацији за данашњи наступ. Уместо њега, место уз леву аут линију заузеће бивши фудбалер Напретка, Марко Гобељић. Требало би очекивати веома офанзиван састав нашег тима, у којем ће Аџић и Радоњић дејствовати са крилних позиција.

Екипа Напретка је везала два пораза у домаћој Суперлиги. Изгубили су на страни против Вождовца и Спартака, па су сада прилично заостали у борби за излазак на европску сцену. Милорад Косановић „воли“ мечеве против нашег клуба и често је у прошлости правио проблема нашем тиму са поставком своје екипе. Наш некадашњи тренер на располагању има „пун“ састав. Једино Стефан Николић није у комбинацији за утакмицу због картона, па треба очекивати велику борбу између два тима.

Утакмица је на програму од 16 часова. Црвена звезда би победом освојила 28. шампионску титулу!