КУП ЈЕ НАШ: Рукометаши Црвене звезде први пут до трофеја Купа Србије

Рукометаши Црвене звезде су освојили национални Куп победом над екипом Спартака 20:18 у финалу овог такмичења. Ненад Перуничић је предводио овај тим до трофеја после низа посних година.

Највеће заслуге за овај успех иду голману Дејану Златановићу који је имао прегршт одбрана уз неколико одбрањених седмераца. Звезда је повела серијом од три гола средином првог полувремена када је прешла у вођство. Ипак Спартак је у пар наврата успевао да изједначи али крајем другог полувремена Звезда опет стиже до вођства од три гола. Ипак са играчем мање прима два гола да би на крају успели опет да дођу до недостижне предности. По завршетку утакмице тренер Црвене звезде није мога да сакрије емоције и отишао у загрљај навијачима.

Звездин голман Дејан Злазтановић је изабран за најбољег играча финалног турнира. Ово је пети национални Куп у витринама нашег Рукометног клуба, а тек први од када је Србија самостална држава.  Све честитке нашим момцима, а пре свега тренеру Ненаду Перуничићу који је прошао кроз праву голготу покушавајући да читав тим одржи на окупу, и буде не само тренер него и све остало што озбиљна спортска организација мора да има.

БРАВО ЗВЕЗДО!!!