Лазић: Цела сезона се фактички своди на трећу утакмицу

Кошаркаши Црвене звезде су поражени од Партизана са 70:67 у другој утакмици полуфиналне серије АБА лиге, а капитен Црвене звезде, Бранко Лазић, истакао је да се цела сезона фактички своди на једну утакмицу и да Звезда мора да победи следеће суботе пред својим навијачима.

„У последња четири минута смо направили грешке и дозволили смо много скокова у нападу, што је узроковало нервозу. Шта да радимо, све је то саставни део утакмице. У овој то није смело да се деси, али десило се“, истакао је Лазић и додао:

„Све се своди на завршницу. Ми смо до 36. минута имали контролу и држали смо меч у својим рукама, али на крају смо заказали. Сигурно је да су нам недостајали Регленд и Перпероглу, али не смемо да се ослањамо на то. Морамо да будемо фокусирани и да свако одради свој задатак, без обзира на то ко је одсутан. То је наш посао и то се очекује од нас“.

Питање финалисте одлучиће трећи меч у серији, а циљ је сасвим јасан:

„Имамо седам дана до следећег меча да се припремимо. На домаћем терену смо. Нема шта, цела сезона се фактички своди на трећу утакмицу. Играмо пред нашим навијачима, морамо да победимо“, закључио је капитен Црвене звезде.