Лазић: Најдражи трофеј до сада

Kапитен Црвене звезде Бранко Лазић ову освојену титулу сматра најдражом у досадашњој каријери, јер је прва која је освојена на домаћем терену пред својим навијачима.

„Јако тешка сезона, одиграли смо максималан број утакмица, што је тражило велику спремност и концентрацију. Најважније је да смо искористили предност домаћег терена за коју смо се борили током целе сезоне, што нам је на крају донело титулу. Све честитке читавој екипи, свима у клубу, навијачима, којима желим да се захвалим на фантастичној атмосфери. После толико времена и трофеј АБА лиге да се подигне пред нашим навијачима“, рекао је Лазић.

Атмосфера је била на граници регуларности у великом броју мечева у финалној серији.

„То није на нама да коментаришемо, то су неке ствари на које ми као играчи не можемо да утичемо. Оно на шта смо могли да утичемо то смо урадили“.

„Искористили смо предност домаћег терена, победама у прве две утакмице резервисали смо карту за повратак у Београд. Домаћи терен нам је донео ту предност и на крају и титулу. Честитке саиграчима, навијачима и свима у клубу“.

Да ли је овај трофеј после свега и најдражи?
„Јесте сигурно, после пет утакмица, свега што смо прошли од почетка плеј-офа, тензије, пред нашим навијачима. Свакако је посебна„. – закључио је Лазић.