Л’Екип опширно о вечерашњем мечу (ФОТО)

Велика пажња главног француског штампаног медија посвећена је вечерашњем дуелу…

Фудбалери Црвене звезде вечерас гостују фаворизованом ПСЖ-у у Паризу, а како то обично бива када наш тим гостује „негде преко“, интересантно је обратити пажњу на то како локални медији гледају на утакмицу.

Утисак је да је француски Л’Екип посветио огромну пажњу вечерашњем мечу. Не памти се када је неки локални медиј тако опширно писао о Звезди, а у тексту под насловом „У потрази за Звездом“ лист се осврће на Звездину историју, тренутну форму, прошли меч против Наполија, атмосферу, навијаче…

Логично, Французи очекују победу своје скупоцене екипе, виде ПСЖ као фаворит, као и кладионице које нашем тиму дају минималне шансе. Квартету у нападу, који чине Ди Марија, Мбапе, Нејмар и Кавани, француски лист посвећује огромну пажњу, јер се од ових звезда очекује и највећи допринос.

У пројектованом саставу Звезде, Бен је најистуренији, Кафу игра крило, док је тројка на средини Јовичић, Крстичић и Чаушић. За разлику од неких ранијих извештавања о Звезди, као на пример оног из Ређо Емилије када је Звезда гостовала Сасуолу, састав нашег тима, тренутна форма и играчки кадар су сасвим реално пренети.