Лесор : „Велики рад, прилика и изазов за мене“

Најновије појачање КК Црвена звезда мтс Француз Матиас Лесор допутовао је у недељу у Београд. У понеделљак следе лекарски прегледи и први тренинг са новим саиграчима. Најновије појачање КК Црвена звезда мтс, Матиас Лесор допутовао је у недељу у Београд, и прикључио се свом новом тиму, са којим је потписао трогодишњи уговор.

Млади француски центар, који је прошле сезоне био једно од најпријатнијих изненађења француског првенства, није по доласку на аеродром „Никола Тесла“ крио задовољство потписивањем уговора са евролигашким клубом, а за почетак најавио је велики рад, како би се што пре уклопио у тим, који је са припремама почео пре 12 дана:

„Велико ми је задовољство што сам коначно ту, у Београду и новом клубу, Црвеној звезди која представља мој избор, и велику прилику за мене. За почетак, оно што је сигурно, знам да ме очекује велики рад, како би се што пре уклопио у тим. Знам да је екипа измењена, има и доста младих али и искусних играча, квалитетна и жељна доказивања и успеха. Моје је да се што пре адаптирам на нову средину, како би на терену давао свој максимум. Не могу да дочекам да заиграм у атмосфери и пред навијачима који су посебни и који праве јединствену атмосферу у Европи“, рекао је приликом доласка нови центар црвено-белих Матиас Лесор.

Француза у понедељак очекују обавезни лекарски тестови, а већ током поподнева упознаће се са новим саиграчима, тренером Душаном Алимпијевићем и стручним штабом, са којима ће сарађивати у новој сезони у дресу КК Црвена звезда мтс.