Лучанцима премије по 5000 евра, док је за судију тарифа непозната

Шампионат Србије улази у завршницу, а закулисне радње изван терена све више добијају на снази.

Звездин стратег, Владан Милојевић, подигао је по први пут глас на данашњој конференцији за медије. По природи миран, творац овогодишњих успеха није могао да остане нем, а да не прокоментарише чудне игрице које се дешавају ван очију јавности.

Црвена звезда сутра гостује у Лучанима, а РСБ вам доноси занимљиве податке пред сутрашњи меч на западу Србије. Фудбалери Младости биће богато премирани уколико „откину“ бодове црвено-белима. Наиме, уколико Младост остане непоражена, сваки играч ће бити награђен са три хиљаде евра, док ће се евентуална победа наградити са пет хиљада европских новчаница. Претходник месеци смо писали о интезитету грубости фудбалера Младости у дуелима са нашим тимом, па ће сутрашња утакмица након богатих награда бити под посебном лупом. Грубост коју су приказивали фудбалери овог тима се граниче са дивљаштвом, а хорор стартови се још увек препричавају из дуела ова два тима.

Због тога ће велику улогу имати сутрашњи делилац правде и да ли ће дозволити насртаје на наше играче. Из комшилика су се већ огласили о сутрашњем арбитру, а оно што брине све Звездаше јесте да ли су ти повици маска да се скрене пажња са много озбиљнијих проблема? Сведоци смо да се ове сезоне на наше играче праве дивљачки стартови за које се не добијају чак ни жути картони?! Због тога не можемо, а да се не запитамо, да ли је поново уведена тарифа за „људе у црном“? Не знамо колике су премије за судије, али је познато према изјави некадашњег челника Партизана, Бојана Радовановића, датој у тужилаштву за организовани криминал, да су оне раније за суђење против Звезде износиле десет хиљада евра. Па у овом случају можемо само да нагађамо са колико се награђују судије за добро обављен посао против нашег клуба.

Звездаши, морамо бити свесни да ривал не користи средства да нас сруши са трона. Поново се понављају сцене од прошле године, када смо наивно упали у њихову замку и препустили им прво место. Нема места пасивности, већ је време за акцију и реакцију! СВИ НА СТАДИОН!