Макрон уз ватерполисте и џудисте

Потписивањем уговора у Прес центру СД Црвена звезда озваничена је сарадња између клубова Црвене звезде и произвођача опреме „Macron“, као и „Елит академије“. Спортско друштво, Ватерполо клуб и Џудо клуб Црвена звезда потписали су спонзорске уговоре са дистрибутерима спортске опреме „Macron“, као и „Елите академије“. Наши ватерполисти и џудисти у наредном периоду носиће спортску опрему „Macron“ која је већ званична опрема и Звездиних фудбалера.

– Могу да вам кажем да сам данас веома поносан. Од када је „Macron“ постао званична опрема наших фудбалера, ФК Црвена звезда бележи велике успехе и оно о чему су сви звездаши маштали – ушли смо у Лигу шампиона. Ушли смо у другу димензију спорта коју звездаши дуго година нису имали прилике да виде – рекао је Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда и директор нашег Ватерполо клуба.

– Поздравио бих своје пријатеље Јелену и Мишу који су својим личним залагањем допринели и помогли да Спортско друштво Црвена звезда у будућности има једну прагматичну и делотворну улогу, а то је могућност добијања спонзорских уговора везано за спортску опрему. У данашње време је јако тешко мањим спортовима да дођу до неких спонзора који ће спортистима омогућити да се такмиче у квалитетној и врхунској опреми каква је „Macron“. Ми најбоље знамо и веома нам је битно да комплетан клуб, од сениора до оних најмлађих такмичара буду једнобразно обучени и у квалитетној опреми. То је оно што даје имиџ екипи и тако би требало да буде по реномеу и имену Црвене звезде, да радимо са најбољима – изјавио је Милојевић, који је додао да се нада да ће се у будућности сарадња проширити и на остале клубове из породице СД Црвена звезда.

– „Елит академија“ је искорак у будућности СД Црвена звезда. Ми желимо да радимо на унапређењу својих унутрашњих кадрова, од такмичара, тренера, руководиоца нашег спортског друштва да можемо да парирамо у будућности која неминовно, брзо и озбиљно куца на наша врата. Нови технолошки процеси су већ у спорту, а не само у индустрији, и ми морамо да пратимо корак, да се образујемо, на свакодневном нивоу да долазимо до нових сазнања и до нових техничких опремљености коај ће нам дати предност у будућности. Надам се да ће СД Црвена звезда бити елитни предводник спортског естаблишмента у будућности и да ћемо на један добар начин да усавршимо наше кадрове, а онда да дођемо до жељених циљева, а то је самостална инфраструктура и бољи квалитетнији услови за обављање наше основне делатности, а то је прављење врхунских спортиста и врхунских резултата – истакао је Милојевић.

Присутне је поздравила Јелена Павићевић, испред заступника и дистрибутера спортске опреме „Macron“ за Србију и Црну Гору.

– Имамо велику част што ћемо опермити Ватерполо и Џудо клуб Црвена звезда. Ми већ имамо успешну сарадњу са Фудбалским клубом Црвена звезда. Надам се да ћемо имати лепу сарадњу и да ћемо обострано бити задовољни. Ускоро ћемо отворити и продавницу која ће се налазити у просторијама Спортског друштва Црвена звезда, где ће звездаши моћи да купују опрему по специјалним ценама – рекла је Јелена Павићевић.

Генерални директор италијанске „Елит академије“ Миша Павићевић говорио је о делатности академије и циљу сарадње са Спортским друштвом Црвена звезда.

– „Елит академија“ се бави обуком пословних вештина и уноса позитивности у радну атмосферу, мотивацију запослених, а имамо и сектор који се бави спортским „ментал коучингом“. Сведоци смо да смо у претходним генерацијама, претходних година, имали доста добрих резултата, али смо такође имали и доста пропуста. Пропусти су се најчешће дешавали из немогућности да оно што моћжемо да ставимо на дело, односно да испунимо оно за шта смо се спремали. Једна од ствари на којима треба радити је тај психолошки део који је саставни део свих врхунских резултата. Радећи са врхунским спортистима и менаџерима у Србији и на Балкану, стварајући врхунске спортисте стварамо и врхунске људе. Не постоји врхунски спортиста који у суштини није и добар човек, који није позитиван и који није пример млађим генерацијама. Ми смо на једном заједничком задатку како са СД Црвена звезда, тако и са Ватерполо и Џудо клубом Црвена звезда, као и са Фудбалским клубом и са свим осталим клубовима који желе да нам се придруже, да заједно радимо на новим будућим генерацијама. Верујемо у позитивност и да је ово наше стратешко партнерство са Црвеном звездом само први корак ка постизању још бољих резултата у стварању још бољих спортиста и врхунских људи – закључио је Миша Павићевић.

Генерални секретар Џудо клуба Црвена звезда Владан Гачић захвалио се свима који су учествовали на успостављању ове сарадње.

– Веома сам поносан што сам члан овако једне велике породице као што је Црвена звезда. Иако смо „мали спорт“, како нас представљају, правимо велике резултате уз помоћ ових дивних људи. Надамо се да ћемо правити још боље спортске резултате и већ до краја године очекује нас Европско клупско првенство где циљамо највиши пласман – истакао је Гачић.

Директор Ватерполо клуба Црвена звезда Игор Милојевић напоменуо је да ће наши ватерполисти већ у петак против Младости промовисати своју нову опрему „Macron“.

– Ватерполисти Црвене звезде своју сезону почињу у петак у Загребу против Младости и већ тада ћемо бити у опреми „Macron“, а следеће недеље почињемо и такмичење у Лиги шампиона, против једне од најбољих екипа Про Реко, где ће наши спортисти имати велику шансу да се доказују и да у будућности постану стуб ватерпола у Србији – закључио је Милојевић.