Марин: Чланство у клубу је важно!

И сами фудбалери Црвене звезде свесни су колико је чланство важно за клуб, а то је посебно истакао Марко Марин. Чланови клуба имају следеће привилегије: Право да гласају на клупским изборима и да се кандидују за члана Скупштине клуба, право куповине сезонских пропусница, право прече куповине карата за међународне утакмице, бесплатно чланство за децу млађу од 15 година, попуст од 20% у Ред Стар шоповима, бесплатну посету музеја и приступ посебним секцијама званичне мобилне апликације клуба.

– Заиста сматрам да је чланство важно. Ја сам се наравно учланио у клуб, а учланио сам и свог сина. Још у Немачкој, по њиховом систему рада сам увидео колико је битно да чланство сваког клуба буде масовно, јако и добро организовано. Према свим подацима Звезда иде у том правцу, и задовољство ми је што сам и ја један од звездаша који подржавају и помажу свој клуб. Са чланском картом имам и привилегију да одлучујем о неким питањима у оквиру клуба и зато позивам и вас да дођете и учланите се – рекао је Марин.

Сви звездаши који се учлане у клуб или обнове чланство ће стећи привилегију да кроз гласање у Звездиној апликацији за мобилне телефоне одлуче како ће изгледати наш грб. Чланови клуба ће бирати једно од три понуђена решења распореда звездица изнад грба, гласање ће трајати 28, 29. и 30. јуна.