Марко Марин: Испунио сам све своје дечачке снове

Дојучерашњи капитен Црвене звезде, Марко Марин, опростио се од клуба и навијача. Марин ће каријеру наставити у Ал Ахлију.

– Провео сам годину и по дана у клубу који волим од рођења. Годину и по предивних дана. Играо сам, побеђивао, освајао трофеје, усрећио и себе и наше навијаче. Испунио сам све своје дечачке снове. Сада је дошло време за растанак. Дошло је време за нове изазове. Желим да се захвалим навијачима Црвене звезде, својим саиграчима, тренерима, руководству клуба, људима који су ми омогућили да испуним жељу и дечачки сан да играм за свој вољени клуб. Надам се да сам испунио очекивања навијача и свих људи у клубу. Звезда је у последње време постигла велике успехе играњем у европским такмичењима и освајањем титула у домаћем првенству. Надам се да ће и у будућности наставити путем успеха и вратити се на место у Европи које јој припада, а то је константно играње у европским такмичењима прије свега. Дошло је време за неке нове, млађе играче да проносе славу великог клуба. Желим Звезди освајање титуле у домаћем првенству и наравно квалификацију у неко од европских такмичења. Пожелео бих целој звездашкој породици срећне божићне празнике уз поздрав Христос се роди – написао је Марин на Инстаграм профилу.

View this post on Instagram

Proveo sam godinu ipo dana u klubu koji volim od rodjenja. Godinu ipo predivnih dana. Igrao sam, pobedjivao, osvajao trofeje, usrecio i sebe i nase navijace. Ispunio sam sve svoje decacke snove. Sada je doslo vreme za rastanak. Doslo je vreme za nove izazove. Zelim da se zahvalim navijacima Crvene zvezde, svojim saigracima, trenerima, rukovodstvu kluba, ljudima koji su mi omogucili da ispunim zelju i decacki san da igram za svoj voljeni klub. Nadam se da sam ispunio ocekivanja navijaca i svih ljudi u klubu. Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmicenjima i osvajanjem titula u domacem prvenstvu. Nadam se da ce i u buducnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada,a to je konstantno igranje u evropskim takmicenjima prije svega. Doslo je vreme za neke nove, mladje igrace da pronose slavu velikog kluba. Zelim Zvezdi osvajanje titule u domacem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmicenja. Pozeleo bih celoj Zvezdaskoj porodici srecne bozicne praznike uz pozdrav Hristos se rodi 🙏🏼❤

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on