Мажићу, где су картони? (ВИДЕО)

Невероватно је како судија реномеа Милорада Мажића није санкционисао бруталан старт Дринчића, макар и жутим картоном…

У сенци повреде Звездиног питбула Бранка Јовичића остала је синоћна победа црвено-белих, који су наставили серију добрих партија, поново сачували своју мрежу и додатно подигли ниво тимске игре. И када смо хтели да у правом расположењу уђемо у финалне припреме пред двомеч са Краснодаром, наш тим задесио је невероватан пех у виду повреде Јовичића, након криминалног и необјашњивог старта бившег фудбалера Партизана, Николе Дринчића.

Међутим, још више од скандалозног потеза везисте Чукаричког, који је оправдано навукао гнев црвено-беле јавности, шокира суђење Милорада Мажића који је пропустио да санкционише не само овај потез, већ и низ наредних грубих стартова играча Чукаричког који су очигледно превише агресивно ушли у меч. Одсуством било каквих дисциплинских мера, Мажић је дао ветар у леђа гостима са Бановог Брда да „бију по ногама“ наше момке како би на тај начин осујетили нашу игру и неутралисали евидентно већи квалитет Црвене звезде. Иако се Мажић током целог меча одлично кретао и увек био готово савршено постављен, невероватно је да је толико много пута изостала адекватна дисциплинска мера према играчима Чукаричког. Са правом се питамо где је најбољи српски судија заборавио картоне синоћ и зашто је пустио прегрубу игру која се, срећом у несрећи, завршила са само једном повредом играча Црвене звезде?

Погледајте бруталан старт Дринчића над Јовичићем, без реакције Мажића, као и још неке стартове фудбалера Чукаричког, који такође нису санкционисани: