Милан Томић: Играли смо феноменално

У веома битној утакмици на самом почетку АБА лиге екипа Црвене звезде је извојевала врло вредну победу над екипом Будућности, и то други пут у непуних месец дана. Стратег КК Црвена звезда Милан Томић је после победе над фаворизованим противником је имао речи хвале за игру свог тима, али је и констатовао да је Звезда тренутно на 50% својих могућности.

– Имали смо 40 минута пуну концентрацију и кажњавали противника. Пре утакмице смо рекли да ако желимо да победимо Будућност у Подгорици да морамо да будемо концентрисани и да без обзира на кретање резултата морамо да останемо сви заједно и да радимо свих 40 минута. Зато још једном честитам играчима на лепој и квалитетној утакмици – рекао је Милан Томић.

На питање да прокоментарише игру Симанића, стратег црвено-белих је рекао:

– Симанић је играо феноменално. У првом полувремену његова одбрана је била једна од кључних у моменту када смо правили разлику. То је већ други меч заредом како добро игра. Није битно за младе да ли че дати поене или неће. Његов приступ је био феноменалан.

Томић је упитан и да ли је очекивао бољу Будућност. На шта је поручио:

– Сигурно да сам очекивао. Као што сам очекивао тотално другачију утакмицу него што смо играли на Супер купу. Али, играли смо феноменално.

О ситуацији са Регландом, Томић је рекао:

– Имао је проблема пред меч и играо је под температуром. Због тога треба посебно да му честитамо.

На крају, Томић је упитан да ли овако убедљива победа у дербију дижу притисак на плећима његовог тима.

– Звезда ове године није фаворит. Ми морамо да идемо меч по меч. Па да у априлу и мају видимо где смо. Понављам, ми нисмо фаворит и молим вас немојте да дижете притисак на екипи.