Милан Томић: Карактер екипе се не гради код куће

Након одличне партије против Морнара и продужетка тријумфалног низа у АБА лиги, црвено-бели су кренули у Андору са јасним циљем. Нешто након 10 часова чартер лет је кренуо пут Ђироне, а одакле ће по плану пута уследити трочасовна вожња аутобусом до Андоре.

Своја очекивања пред утакмицу са Андором изнео је тренер Црвене звезде мтс:

“Прва реакција је била против Морнара. Била је добра утакмица, значило нам је доста за самопоуздање. Имамо две утакмице на страни, Андора па Партизан. Карактер екипе се гради на страни, а не код куће. Биће тешка утакмица, они имају учинак од четири победе и три пораза у Еврокуп и ми морамо да одиграмо квалитетну утакмицу да бисмо победили. Идемо на победу, не интересује нас кош разлика из Београда“, истакао је стратег црвено-белих.

Кратку анализу ривала и своје виђење наредне утакмице имао је и Огњен Добрић:

“Андора је тим који игра на енергију, добро играју код куће и сигурно ће бити неизвестан меч. Ми ћемо пробати да урадимо оно што смо планирали и надамо се да це то бити довољно за победу. Тријумф би доста значио јер следећу утакмицу у Еворкупу играмо код куће и то ће нам бити довољно за пролаз даље уколико победимо“, истакао је Добрић.