Милијаш: Пун сам емоција, хвала свима!

Осим великог славља за звездаше ће утакмица са Напретком остати заувек упамћена јер је капитен црвено-белих Ненад Милијаш ставио тачку на играчку каријеру после 18 година активног играња фудбала.

Уочи последње суперлигашке утакмице у сезони Милијашу је у име клуба награду уручио легенда, четврта Звездина звезда, човек који ове године обележава 50 година у вољеном клубу, Владимир Петровић Пижон.

– Драго ми је да је било лепо време од 18 до 19 сати током церемоније прославе и што смо се сви окупили породично са децом. Ми играчи смо навикли на кишу и овакво време после, а то очито не смета ни нашим навијачима и свим људима који долазе на стадион. Стварно је могло да буде лепше што се тиче времена, али је овако било прелепо заиста. Пун сам емоција, хвала свима и свим саиграчима. Остао је још тај један циљ у четвртак – рекао је Милијаш који је отрчао почасни круг по највећем пљуску приликом изласка из игре у 64. минуту.

– То је моје хвала навијачима Црвене звезде који су дошли. Да сам могао, отишао бих са сваким појединачно да се поздравим. Заслужили су они много више, ништа ми за њих није тешко – нагласио је Милијаш.