Милоје, остаје ти још само ово!

Шеф струке Црвене звезде, коме је пошло за руком оно што никоме није у модерној историји клуба, има само још један задатак. Данашњи вечити дерби биће прилика да га оствари.

Црвена звезда је под командом Владана Милојевића играла, и игра и даље, одличан фудбал, који нам је подарио резултате какве смо дуго сањали. Зима у Европи после Лиге Европе, Лига Шампиона, сламање Ливерпула, безброј других радости, играчка рехабилитација многих првотимаца који су били играчки заборављени…

Подуга је листа врхунских остварења шефа Милојевића, и тешко је наћи било какав простор за критику, што нас изузетно радује. Међутим, можда и једна једина ствар у којој Милоје може, и требало би, да уради више док је у Звезди, јесте биланс у вечитим дербијима.

Под командом Владана Милојевића одиграли смо пет вечитих дербија, од којих смо добили један, и ремизирали четири. Три пута смо јурили резултатски дефицит, и у свим сем тог једног у којем смо победили, деловало је да су играчи вечитог ривала били мотивисанији, и да су више желели тријумф.

Данас је одлична прилика да се то промени – први смо, убедљиво најбољи фудбал играмо, имамо снажан играчки кадар, одличну хемију у екипи, а преко пута тим који одавно није био у већој кризи на свим пољима.

Милоје, мајсторе, остаје још само овај корак – сломи партизане, и загосподари Београдом!