Милојевић – Дођите на рођенданско славље

Све је спремно за велику прославу у суботу, 9. марта, када ће Звезда угостити Земун и прославити 74. годину постојања. Почетак меча заказан је за 18 сати, а цене дневних карата за ову утакмицу су симболичне (100 динара за сваку трибину), а сав приход од купљених улазница биће дониран у хуманитарне сврхе.

Пред утакмицу са зелено-плавима, Владан Милојевић је бираним речима говорио о ривалу не кријући највише амбиције.

– Долази нам екипа чије игре од почетка првенства нису испраћене бодовима које заслужују. Треба бити обазрив, ривал је добар, а велика санга му је у Дејану Ђурђевићу. Драго ми је што се вратио у српски фудбал, тренер је који представља спој младости и искуства. Очекујем квалитетну фудбалску представу– рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде уз осврт на кадровску ситуацију:

– Више ћемо знати после предстојећег тренинга. Борјан је знатно боље, а радује и одлична партија Поповића у његовом одсуству. Мркела и ја смо инсистирали на његовом довођењу и претходни меч је потврдио да је то била добра одлука.

Дуел градских ривала прилика је да Црвена звезда упише 52. меч без пораза и из тог угла би могао да буде историјски, а додатни повод звездашима да подрже вољени клуб је прослава 74. рођендана.

– Нисам неко ко прича унапред, али је ова генерација веома квалитетна и дефинитивно је оставила траг у клупској историји. Трудимо се и добро је што нас прате резултати, ако остваримо рекорд биће то још једно лепо признање за наш рад. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да заједно прославимо рођендан, посебно због хуманог геста клуба. Звезда је још једном показала друштвено-одговорну црту.

Цена улазница за суботњи меч је 100 динара, а целокупан приход ће бити дониран у хуманитарне сврхе.