Милојевић: Друго полувреме модел европске Звезде

Владан Милојевић је имао помешана осећања после порза од Наполија. Није задовољан првим, али је изузетно здовољан другим полувременом за који сматр да треба да буде модел Звездине игре у будућности.

Честитке Наполију на заслуженој победи. Друго полувреме је сигурно наше најбоље издање на гостовањима у Лиги шампиона. Поносан сам на играче, имали смо пуно проблема са повредама, и ја заиста свим мојим играчима честитам на овој партији. У првом полувремену се нисмо држали плана али друго полувреме треба да буде модел како наша екипа треба да изгледа у неком наредном периоду. Имали смо прилике да промовишемо Јовељића и веома смо срећни због тога.

Италијански новинари су честитали Звезди на победи против Ливерпула и за врло добро генерално издање у Лиги шампиона, али их је занимало ко је по њему фаворит за пролазак даље?

Немам фаворита, све 3 екипе су јако добре. Морам да будем искрен и да кажем, ко год да прође од ове 3 екипе даље , све екипе заслужују да прођу, нијансе су мале између те 3 екипе, док смо ми ту иза њих.

Како коментаришете наше навијаче, којих је било 3000 а ниједан инцидент се није десио у граду и на утакмици?

Честитам од срца нашим навијачима, показали су да су најбољи на свету, и нама је јако драго да имамо овкву публику из себе. Ако чујете у позадини, они и даље певају, и показују своју љубав према клубу. То је фасцинантно и зато је Звезда, велики клуб.

У последњем колу дочекујете ПСЖ, како ћете мотивисати играче?

Ми нисмо били у Лиги шампиони 27 година, то је довољна мотивација као и резултат од 6:1 из прве утакмице.

Чиме Вас је Анћелоти изненадио?

У припреми смо знали да је Наполи опасан по левој страни. Имали смо проблем од Хамшика и Алана, са њиховим кратким дијагоналама. Велики проблем у првом полувремену нм је била организација игре. С уласком Јованчића смо добили стабилизцију средине терена и лакше смо улазили у офанзивну трећину. Причамо о феноменалној екипи Наполија која је пре свега врло квалитетна и од које вам у сваком моменту прети некаква опасност.