Милојевић и Савић: Поносни смо што смо овде, не плашимо се судара са моћним ПСЖ-ом

Владан Милојевић и капитен екипе Вујадин Савић, говорили су на конференцији за медије.

Шеф стручног штаба и капитен црвено-белих су истакли да се не плаше дуела са француском екипом. Истакли су да су поносни што су део Лиге шампиона и да ниједној екипи неће бити лако са нашим тимом.

–  Чека нас тежак меч. ПСЖ је главни фаворит за освајање ЛШ, али ми смо спремни. Дошли смо да одиграмо један добар меч и да остваримо добар резултат за нас. Нама је велика част и привилегија што играмо ЛШ. Ми немамо искуства у овом такмичењу које се доста разликује од ЛЕ. Ја се надам да ће играти нападачки трио Париза, пошто нам је ово идеална прилика да се „измеримо“ са њима. Не знам да ли нам је ово највећи испит генерације, али је највећи ривал са којим се састајемо до сада. Осећам се спремно и немам проблема с повредом. Драго ми је што сам се вратио у Француску пошто сам имао леп период док сам био у Бордоу, без обзира што нисам играо – истакао је Савић.

– Играмо против противника којег не морам да представљам. ПСЖ је фаворит за освајање ЛШ. Екипа смо која има узлазну путању, то ме радује и велика ми је част, што смо највећи клуб с Балкана, довели на овај ниво. Не плашимо се, борићемо се и даћемо све од себе. Знамо ко је Нејмар и нема потребе да некога посебно истичем, пошто је реч о веома квалитетном тиму, који је предвођен одличним младим тренером. Велике екипе имају свој стандардан начин игре. Модеран фудбал захтева брз и технички дотеран стил, а такав гаји и Тухел. Високи пресинг и константан притисак.  Ми то очекујемо од њих, али ми имамо план и спремни смо. Ниједној екипи неће бити лако с нама. То је осетио Наполи. Ми се враћамо на пут на којем Звезда одувек припада и драго ми је због тога. Има још пуно утакмица да се игра, а фудбал је непредвидив. Поносан сам на моју екипу и тим. Сигуран сам да ће Звезда постати стандардан члан Лиге шампиона у наредном периоду – напоменуо је шеф стручног штаба црвено-белих.