Милојевић раме уз раме са Миљанићем!

Велики успех за Звездиног тренера!

Владан Милојевић, Звездин Кларк Кент – човек који доноси групну фазу! Јуче је Црвена звезда предвођена Владаном Милојевићем обезбедила трећу европску јесен заредом, а он је, поред ривала, наставио да обара и рекорде.

На „Паркен“ стадиону у Копенхагену, Милојевић је 36. пут седео на клупи Црвене звезде у европским утакмицама. Он је тако стао раме уз раме са легендарним Миљаном Миљанићем, као тренер са највише утакмица у европским такмичењима.

Постао је овај човек из Аранђеловца први тренер након 10 година који је Црвену звезду увео у неко такмичење под окриљем УЕФА, који је након две и по деценије играо пролеће у Европи, који је вратио Црвену звезду у Лигу шампиона… Ускоро ће имати прилику да и другу годину заредом уђе у друштво најбољих.

На 36 утакмица, Владан Милојевић и Црвена звезда остварили су 15 победа, 13 ремија, а поражени су само осам пута, уз гол разлику 43:37. А, није потребно подсећати са каквим су фудбалским именима укрштана копља последњих година. Ипак, оно што је потребно напоменути, на чак 18, што је половина утакмица, Црвена звезда није примила гол.

Већ у уторак у Берну, када наша екипа гостује екипи Јанг Бојс, постаће Милојевић тренер са највише утакмица, а потом ће се и лепо одвојити на тој позицији, пошто је обезбедио и барем још шест утакмица у групној фази.

Такође, Миљанић је једини тренер у историји Црвене звезде који је освојио титулу три сезоне заредом. Има прилику Милојевић да се и ту изједначи са легендарним тренером.