Милојевић – Заслужени одмор

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Партизаном рекао је да су његови фудбалери од 10. јуна у тренажном процесу и да следи заслужени одмор.

фото: фкцз

– Без обзира на то колика је бодовна разлика, у каквој су форми вечити ривали, дерби је увек равноправан, шансе су увек подједнаке. Дерби је посебна утакмица, у дербију не сме да се калкулише. Ја лично не волим никада да калкулишем. Играли смо са два шпица, покушали смо да победимо, и Боаћи и Пешић су урадили велики посао ове јесени. На крају је завршено без победника– рекао је Милојевић.

Звездин тренер није желео да открије колико је (не)задовољан након данашње утакмице.

– Није битно да ли сам задовољан или нисам, завршена је полусезона, играмо од 10. јуна и момци су заслужили да се одморе. Никада нисам задовољан, ни када победимо нисам 100% задовољан. – рекао је Милојевић после утакмице.

– Два кључна детаља су одлучила дерби. Наша шанса у првом полувремену, јер да смо ту постигли гол Партизан би морао да се отвори и ми бисмо имали много више простора. Други детаљ је промашена шанса Ожеговића, јер да су постигли тај гол, тешко да бисмо стигли до гола. Била је тврда, борбена утакмица, много више него што је била технички квалитетна. Сваки дерби је овакав, важност је велика, а играчи су уморни. Честитао бих својим играчима на многим тешким стварима које смо до сада урадили. Направићемо анализу целе јесени, одморићемо се, и чекају нас припреме и нови изазови – закључио је Милојевић.