Милуновић: Част и одговорност

Црвена звезда је данас представила прво зимско појачање. Црвено-бели дрес са бројем 25, потписавши уговор на две и по године, задужио је штопер Немања Милуновић.

-Задовољство ми је да представим прво појачање, играча којег смо дуго желели у нашим редовима. Верујем да ће његовим доласком наша чврста одбрана постати још јача– истакао је Мркела.
Високе амбиције и наду у успешну сарадњу није скривао ни нови фудбалер шампиона Србије.
-Част је и задовољство потписати уговор са Звездом. Последња два прелазна рока су текли разговори и пресрећан сам што сам коначно стигао на Маракану. Осећам и одговорност јер се очекује да клуб настави путем којим иде последње две године – изјавио је Милуновић.
Штопер који је претходно бранио боје БАТЕ Борисова управо приликом гостовања белоруског клуба доспео је у центар медијске пажње.
– Пред меч са Звездом саиграчи су ме прво питали за навијаче и атмосферу која влада на трибинама у Љутице Богдана. Колику снагу црвено-белима даје публика видело се у том дуелу, били смо под утиском првих 15 минута. Познат је значај навијача и верујем да ће нам и убудуће бити 12. играч.
Приликом промоције двадесетдеветогодишњег штопера Мркела је изразио интересовање и за Мирка Иванића, још једног играча БАТЕ.
– Био бих презадовољан да наставимо да сарађујемо. Са Мирком сам био саиграч три године у иностранству и током тог периода постао ми је више од пријатеља, као брат. Са друге стране, он има уговор са садашњим клубом и епилог зависи од Звезде и БАТЕ – открио је Милуновић.