Најгламурознији меч каријере

За многе фудбалере Црвене звезде вечерашње гостовање Арсеналу биће зенит досадашње каријере и прилика да одиграју такмичарску утакмицу од изузетног значаја против ривала из лиге коју цео свет сматра најјачом.

Не треба посебно помињати колико је Премијер лига популарна међу становништвом у Србији и са коликом пажњом љубитељи фудбала у нашој земљи прате дешавања из најјаче европске лиге. Међутим, колико је лига популарна међу обичним становништвом, толико је популарна и међу професионалним фудбалерима који играју у Србији и сасвим сигурно активно прате дешавања, преносе фудбалских утакмица, потајно се надајући да ће и њихова каријера ићи путем којим иде каријера једног Немање Матића, или којим су ишле каријере Видића, Коларова, Ивановића

Вечерашњи меч биће прилика да наши играчи осете дах премијерлигашког ваздуха, на стадиону и на месту на којем се сваке године игра небројано много спектакуларних утакмица високог квалитета и великог значаја. Међутим, колико год наши играчи били импресионирани, у 21:05 главе морају бити хладне и наши играчи морају бити фокусирани на меч, и само на меч. Звезди би бод или три били велики „као кућа“, а до тог остварења може се доћи само и искључиво високом концентрацијом и дисциплином.

Момци, срећно вечерас!