Најмлађи Звездаши спремни за нову сезону

Најмлађе наде КК Црвена звезда мтс, генерација 2004, 2005, 2006. и 2007. успешно су окончали припреме за нову сезону у Врњачкој Бањи.

Најмлађе наде КК Црвена звезда мтс успешно су окончали припреме за нову сезону. Млади кошаркаши генерације 2004, 2005. и 2006. појачани са седам дечака 2007. годишта напорно су тренирали на кампу у Врњачкој Бањи. То је представљало својеврсан продужетак више него успешног Летњег кампа у организацији КК Црвена звезда мтс који је бројао више од 450 полазника у три одржане смене на Златибору и управо Врњачкој Бањи.

За неке од њих ово је била прва прилика да се суоче са ’’кошаркашким дрилом’’. Под будним оком Звездиних тренера радило се веома напорно, а клинци су показали завидно знање и сваким даном давали све од себе да унапреде технику и полако начине озбиљније кораке у тактичком описмењавању. Сигурно је да су се са кампа вратили много богатији, како кошаркашким знањем, тако и неким новим пријатељствима која су се стварала из дана у дан. Циљ је у сваком случају остварен и најмлађи чланови Звездине кошаркашке породице улазе спремни у нову сезону.

Подсећамо да нови циклус уписивања најмлађих кошаркаша у ’’Звездину школу кошарке’’ започиње 1. септембра, а посебно истичемо да је први месец тренирања бесплатан за све нове чланове. Мрежа школе кошарке са којом клуб сарађује је заиста велика, а имена школа где ће се тренинзи одржавати на територији Београда су следећа: ОШ Синиша Николајевић , ОШ „Свети Сава”, ОШ “ Сава Шумановић”, ОШ „Бора Станковић”, ОШ „Браћа Јерковић”, а и ове године тренинзи ће се одржавати у „Баскез Ленду” на Чукаричкој Падини. Тачни термини одржавања тренинга биће објављени до 1. септембра.

Децу и ове сезоне очекују бројни поклони током године као и такмичења у интерној лиги школица, учешћа на свим минибаскет фестивалима, и промоцијама „звездине школе кошарке“, дружење са првотимцима КК Црвена звезда мтс… Координатор целокупног програма је један од најискуснијих тренера у систему Милован Булатовић, вишеструки освајач медаља са бројним селекцијама клуба, и тренер кроз чији програм су прошла бројна деца која данас играју кошарку у сениорској категорији.

Детаљније информације сви заинтересовани могу добити и следећим путем

мејл: abasta@kkcrvenazvezda.rs
телефон: 066 325-955

Контакт лице је Александар Баста.

Малишани, видимо се на терену од 1.септембра! Звезда вас чека!