Никола Радичевић у Црвеној звезди!

Талентовани бек Никола Радичевић потписао је у уторак трогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс! Клуб наставља са планираним активностима у прелазном року…

Изузетно талентовани 23-годишњи бек, рођен 25. априла 1994. године, потписао је уторак са црвено-белима трогодишњи уговор.

Радичевић је поникао у млађим селекцијама Борца из Чачка, а након две сезоне у КК Партизан, 2012. године као један од најталентованијих играча на тој позицији у Европи, преселио се у шпанску Севиљу. Од 2009. године редовни је члан млађих селекција Србије (кадети и јуниори) са којима је освајао сребрне и бронзане медаље на првенствима 2011. и 2012. године. Током лета 2015. године изабран је и у другој рунди драфта као „пик“ Денвер Нагетса. Привлачио је пажњу српске јавности запаженим наступима за Денвер у летњој лиги.

Никола Радичевић ће одмах бити на располагању новом тренеру Душану Алимпијевићу. КК Црвена звезда мтс почиње припреме 7. августа у Београду. Клуб ће се о даљим активностима у прелазном року, оглашавати искључиво путем клупског сајта.

Трансфери – одласци и доласци играча 2017/2018.
Играчки кадар.
Рад управе клуба.
Душан Алимпијевић и стручни штаб.