Никола Рађен: Жеља ми је да завршим каријеру у Црвеној звезди

Трофејни српски ватерполиста и члан Звездине генерације која се попела на кров Европе, после пет година вратио се у клуб који је највеће успехе остварио за време његовог боравка у њему. Никола Рађен истакао је да му је циљ да трофеје намењене националном прваку и побединку Купа Србије врати у Звездину трофејну салу, али и да се публика врати на трибине.

Фото: ватерполо вести

На питање зашто се одлучио за Црвену звезду, повратник у црвено-бели табор одговорио је: „Прво зато што ми породично навијамо за Црвену звезду и мени је интимно била жеља да завршим каријеру као играч Црвене звезде. Стасао сам као ватерполиста и афирмисао се у Партизану, али мој покојни отац ми је усадио то да се навија за Црвену звезду и да ништа друго не постоји осим Црвене звезде. Тако да сам то ја пренео на своје ћеркице и ми смо велики навијачи Црвене звезде“.

На питање какви су му планови са Црвеном звездом, Рађен је поручио: „Планови су да вратимо титулу у нашу трофејну салу. Да освојимо Куп и првенство, да оправдамо учешће у европском такмичењу и да вратимо публику поново на трибине“.