Новитет! Пакет за Евролигу само 5000 динара!

После рекордног интересовања током претпродаје, клуб је обајвио да се од 2. септембра наставља редовна продаја сезонских карата, а новитет је пакет „Евролига” чија цена креће од 5000 динара.

Жељу да сви заинтересовани буду уз наш тим у великим утакмицама које очекују црвено-беле у Евролиги током јесени, зиме и пролећа, али и да поново свету пошаљу слику пуне „Арене” и подршке какву нема нико у Европи на свом терену – КК Црвена звезда мтс показује и изузетно повољном ценом Евролига пакета за ниво 400 који за 15 утакмица у „Штарк Арени” износи – 5000 динара!

Такође, новитет у односу на понуду из јуна месеца, када је контигент улазница у претпродаји разграбљен, је ЕВРОЛИГА ПАКЕТ, односно могућност куповине пакета улазница за утакмице Евролиге које Црвена звезда игра у Арени. Новитет су и почасно место „Премиум”, ВИП ложа премиум, и могућност куповине пакета улазница за евролигашке утакмице у Арени – SKY BOX. О свим погодностима које доносе та места клуб ће детаљно информисати јавност пре почетка продаје сезонских улазница која званично стартује 2. септембра у просторијама клуба на Малом Калемегдану и продајним местима клупског партнера „Tickets.rs“

КК Црвена звезда мтс апелује на све заинтересоване, пошто је и даље велико интересовање за сезонске улазнице, да пожуре са куповином својих карата, пошто је контигент улазница које ће важити за целу сезону и обе дворане ограничен, због капацитета дворане „Александар Николић” у којој ће Црвена звезда мтс организовати своје утакмице у регионалном у домаћем такмичењу, али и две утакмице Евролиге (Барселона и Зенит).

Цене сезонских се крећу од 15 000 динара за трибине (13 000 са попустом за власнике сезонских карата од прошле сезоне) до најскупљих почасних места од 200 000 динара.
ПАКЕТ КАРАТА ЕУРОЛЕАГУЕ – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ:

КАТЕГОРИЈА КАРТЕ ЦЕНА СЕЗОНСКЕ КАРТЕ 2019/20

  • ЛОЖА СЕВЕР Н200 –   21,000
  • ТРИБИНА Н400 – 5,000
  • SKYBOX (1 ОСОБА) – 130,000
  • Почасно место – ПРЕМИУМ – 400,000
Фото: ККЦЗ