Ново коло у Суперлиги: На Маракану стиже Бачка

Црвена звезда од 18:30 игра утакмицу 14. кола Суперлиге.

Фото: ФК Црвена звезда

За чету Владана Милојевића немо одмора. Ове среде на програму је ванредно 14. коло Суперлиге у којој ће наш тим угостити екипу Бачке. Црвена звезда сигурно корача у домаћем такмичењу. Наша екипа се налази на првом месту са 12 победа из 13 утакмица. Најближи пратилац је екипа Радничког из Ниша, која заостаје 9 бодова за нама.

Владан Милојевић је претходних дана имао доста проблема са здравственим билтеном нашег тима. Родић, Боаћи, Јовичић, Марин… Неки су од првотимаца који нису могли да се ставе на располагање шефу стручног штаба. Вујадин Савић се вратио у састав на гостовању у Шапцу, и вечерас би требало да предводи екипу с траком око руке. Марко Марин и Милан Родић су почели са радом и требало би да добију минуте у вечерашњем мечу, док знак питања стоји изнад репрезентативца Србије. Остали играчи су спремни и у комбинацији су за меч.

Екипа Бачке се налази у „контра ритму“ и њима гостовање шампиону долази у најгорем могућем тренутку. Бачка је у серији лоших резултата, где су на 7 последњих утакмица остварили само један тријумф уз 4 пораза. Тренутно се налазе на 10. месту суперлигашког каравана и преко им је потребан добар резултат за излаз из кризе. Тренер војвођанске екипе Дејан Челар, гаји отворен и такмичарски приступ. Једна су од ретких екипа које воле да се надмећу и да играју фудбал, па је за очекивати лепу фудбалску представу на трави Маракане. Најбољи појединци Бачке су некадашњи омладиннци Војводине, Милан Спремо и Милан Макарић.

Ово је последњи дуел на Маракани пред долазак Ливерпула. Владан Милојевић је истакао да нашем тиму треба и подршка и позвао је навијаче да испуне трибине на вечерашњем мечу. Звездин примарни циљ је титула и помоћ навијача је преко потребна. Овом приликом и ми позивамо навијаче да дођу у што већем броју и поведу момке ка новој победи у домаћем првенству.

Да подсетимо, утакмица је на програму од 18:30, а цене карата су: Север 300 динара, исток 400 динара, запад 500 динара.