Одбојкаши и одбојкашице добили противнике у Купу Србије!

Данас је у Хали спортова у Старој Пазови обављен жреб за четвртфинале 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица и 54. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша. 

У четвртфиналу 53. Купа Србије, одбојкашице Црвене звезде ће играти против бољег из дуела ТЕНТ (Обреновац) – Уб. Меч осмине финала између ТЕНТ-а и Уба биће одигран 24. октобра у Обреновцу, након чега ће наше одбојкашице добити ривала. Мечеви четвртфинала Купа Србије заказани су за 31. октобар и 28. новембар, а Црвена звезда ће у првом мечу бити гост. Остали парови најмасовнијег одбојкашког такмичења су: Спартак (Суботица) – Визура (Рума), Динамо (Панчево) – Железничар (Лајковац), Партизан – Јединство (Стара Пазова).

У четвртфиналу 54. Купа Србије, одбојкаши Црвене звезде ће играти против Младог радника из Пожаревца. Мечеви четвртфинала Купа Србије за одбојкаше ће се одиграти у истим терминима као и мечеви за одбојкашице. Црвена звезда по распореду гостује 31. октобра у Пожаревцу, а 28. новембра би требало да угости екипу Младог радника. Ипак, то неће бити случај. Црвено-бели у том термину гостују у Бијељини екипи Радника у оквиру 1/16 финала Челенџ Купа. Већ сада је јасно да ће реванш утакмица Купа Србије између Црвене звезде и Младог радника морати да се одигра у неком другом термину. Недавно су наши одбојкаши у Београду савладали екипу Младог радника резултатом 3:0. Остали парови четвртфинала су: Спартак (Љиг) – Војводина НС семе (Нови Сад), Раднички ДОО (Крагујевац) – Нови Пазар, Јединство (Стара Пазова) – Спартак (Суботица).