Одбојкаши и одбојкашице поражени на гостовањима

Одбојкаши и одбојкашице Црвене звезде заустављени су на гостовањима. „Младићи борови“ и „девојке јеле“ нису успели да продуже победнички низ. Одбојкаши су поклекли у Суботици, а одбојкашице у Обреновцу.

Одбојкаши Црвене звезде доживели су пораз од Спартака у Суботици. Нови тренер црвено-белих, Томислав Кукањац, неславно је стартовао на клупи Црвене звезде. Спартак је славио у 5. колу Мини лиге БПШ Суперлиге Србије са 3:1, по сетовима 25:18, 25:23, 22:25, 25:20.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Данило Павловић са 15 поена, Немања Машуловић и Милутин Нејић су освојили по 11, а Лазар Додић 10 поена.

Одбојкаши Црвене звезде утакмицу 6. кола Мини лиге играју у Старој Пазови у недељу, 3. марта, а наредни ривал им је Јединство.

Одбојкашице Црвене звезде доживеле су убедљив пораз на гостовању у Обреновцу. ТЕНТ је славио резултатом 3:0 у 5. колу Мини лиге БПШ Суперлиге Србије, по сетовима 25:23, 25:17, 25:11.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Милка Стијепић са 11 освојених поена, а следила ју је Милица Тасић са 8 освојених поена.

Одбојкашице Црвене звезде следећи меч играју већ у петак. Црвено-беле даме гостују суботичком Спартаку у оквиру 6. кола Мини лиге.