Одбојкашице гостују Партизану

У среду, 21. новембра, игра се одложена утакмица 4. кола БПШ Суперлиге Србије у којој одбојкашице Црвене звезде гостују Партизану. „Вечити дерби“ почиње у 18 часова, а место одигравања је хала „Импулс“ у Београду.

Црвено-беле даме тек што су завршиле утакмицу са Спартаком, a већ морају да се окрену припремама за „вечити дерби“. Одбојкашице Црвене звезде су демонстрилале моћ и квалитет и са 3:0 савладале екипу Спартака. Звездине одбојкашице су се опоравиле од пораза од Железничара и показале да је то био само лош дан. Црвено-беле одбојкашице након нове победе у првенству у добром расположењу дочекују дерби меч са Партизаном.

Одбојкашице Партизана су након три везане победе у првенству доживеле пораз. Црно-беле су гостовале Јединству у Старој Пазови, а домаће играчице су победиле Партизан са 3:1.

Одбојкашице Црвене звезде се налазе на 4. месту на табели са скором 6-2 и 16 бодова. Одбојкашице Партизана се налазе на 6. месту на табели. До сада су оствариле 4 победе и исто толико пораза. Победом у „вечитом дербију“, Звезда би избила на 3. место на табели и претекла би Визуру. Након што црвено-беле одиграју меч са Партизаном, више неће имати заосталих утакмица.