ОДЈЕК ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Доналд и Ле Талек на мети европских клубова!

Учешће Звездиних интернационалаца у Лиги Европе није остало неопажено…

Црвена звезда је као лидер шампионата Србије и учесник европског пролећа за овогодишње издање Лиге Европе отишла на дуго чекани и заслужени одмор, а пред навијачима је узбудљив период и зимски прелазни рок у којем је наш клуб већ традиционално веома активан.

Као што смо током ове јесени и могли да претпоставимо, партије наших играча у Лиги Европе били су под лупом разних европских клуба, а према незваничним сазнањима РСБ-а, за Доналда и Ле Талека већ постоји конкретно интересовање – за Доналда се интересује московски Динамо, док за француског универзалца који се код нас афирмисао на позицији штопера интересовање стиже из Турске.

Московски великан је претходних дана „опипавао пулс“ Мичела Доналда који није био задовољан првобитним условима које је руски клуб понудио – с обзиром на то да је Динаму у овом тренутку угрожен опстанак у руској лиги, спремни су да појачају понуду како би у своје редове приволели популарног Мича, који је недавно одиграо стоти меч за Црвену звезду. Наредних дана биће обављена нова рунда преговора која би потенцијално могла да резултира повратком Доналда у руски шампионат.

За Ле Талека постоји интересовање из Турске, и то према нашим сазнањима од тима из горњег дела табеле. Пошто и Доналду и Ле Талеку уговори истичу наредног лета, веома је могуће да ће ове зиме доћи до реализације трансфера, како би и Црвена звезда приходовала одређени новчани износ од обештећења.

Останите уз РСБ и пратите активности у зимском прелазном року!