Окупљање кошаркаша Црвене звезде

Кошаркаши Црвене звезде званично су започели нову сезону, после састанка који је одржан црвено-бели првотимци су обавили традиционална тестирања у спортској ординацији Вита Максима.

Окупљање је започело састанком на ком су се поред играча и стручног штаба нашли и председник клуба Небојша Човић и директор Давор Ристовић. Након што је председник Човић пожелео срећан почетак нове сезоне, првотимци Црвене звезде мтс су се преселили на опсежна тестирања у спортској ординацији „Вита Максима“.

У сјајној атмосфери играчи су обавили комплетна тестирања пред ново поглавље које започиње данашњим окупљањем. Звездини првотимци извршили су мерења и детаљна тестирања под оптерећењем, а на окупљању су се појавили сви играчи осим оправдано одсутних Бранка Лазића и Џејмса Фелдина, који ће се прикључити у наредној фази припрема.

Екипа у саставу: Петар Ракићевић, Никола Радичевић, Алекса Раданов, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Марко Кешељ, Немања Дангубић, Стефан Лазаревић, Бориша Симанић, Стефан Јанковић, Никола Јовановић, Драган Апић и Милко Бјелица окупиће се и у понедељак на првом званичном тренингу.

 

Црвено бели срећно! Напред у нове победе!