Омладинци и кадети убедљиви

Омладинци и кадети забележили су нове, убедљиве победе у 6. колу Омладинске и Кадетске лиге Србије.

Фото: ФКЦЗ

Омладинци Црвене звезде после нешто лошијег старта првенства, у последње време играју знатно боље, а нову победу остварили су против екипе Инђије, коју су савладали са уведљивих 6:0.

Наши играчи су одлично почели утакмицу и фалио је само гол у мрежи противника. У томе им је помогао голман гостију који је лоше реаговао код центаршута, испустио је лопту која је пала на ногу Великићу, а овај ју је само проследио са пет метара до мреже, у 44. минуту. Након првог гола све је постало лакше. Већ у 57. минуту после корнера, одлично је главом реаговао Јовичић. Одмах у следећем нападу, наши играчи одличним пресингом одузимају лопту на половини противника, веома брзо из прве размењују неколико пасова, лако долазе до ивице шеснаестерца одакле Купусовић лако матира голмана гостију и постиже први од своја три гола. У 67. минуту Купусовић постиже нови погодак. Јовељић је шутирао искоса, голман је одбранио, на лопту се залетео Великић, голман је успео да је одбије до пеналтика одакле је Купусовић забија у мрежу. На 5:0 повећао је играч гостију, Видаковић који је матирао свог голмана. Коначних 6:0 поставио је Купусовић. Наши играчи су поново одузели лопту на половини противника, Дедијер је упослио Купусовића, а овај левом ногом поново савладао голмана Опарницу.

Тренер Братислав Живковић је од старта пружио прилику: Крстовићу, Кукољу, Стајићу, Аџибаби, Савићу, Јовичићу, Великићу, Стојанчићу, Јовељићу, Јочићу, Ђорђевићу, док су са клупе прилику добили: Дедијер, Миликић, Бурмаз, Стојановић и Купусовић

Омладинци се након некомплетираног 6. кола налазе на трећем месту са 13 освојених бодова.

Фото: ФКЦЗ

Убедљиву победу остварили су и кадети, који су савладали последњепласирану Слободу из Ужица са 4:0.

Наши кадети су одиграли одличан меч, од самог старта су нападали и правили прилике. То им се исплатио у 24. минуту, када су у право време начели противника. Одлично је Бабић одложио петом лопту за Пантовића који одлично шутира левом ногом. До новог гола се чекало све до 54. минута када је после корнера уз много одбитака лопта дошла до Илића који је закуцао лопту са пет метара под пречку. У 61. минуту на 3:0 је повисио Бабић после пенала, а коначан резултат у 90. минуту поставља Ђуричковић након одличне акције.

Тренер Славољуб Ђорђевић је меч почео са: Ћопићем, Митровићем, Радовановићем, Матићем, Лукићем, Писаром, Радуловићем, Илићем, Бабићем, Елевеном и Пантовићем. Прилику су још добили и Васиљевић, Њамцуловић, Пиплица, Илић и Тошковић.

Кадети се после ове утакмице налазе на првом месту са 15 бодова из шест утакмица и са два бода више од Партизана и Бродарца, који имају утакмицу мање.