Омладинци и кадети уписали нове победе

Омладинци и кадети Црвене звезде су наставили победнички низ и забележили по шесту победу у низу.

Фото: ФКЦЗ

Омладинци Црвене звезде су за крај првог дела домаћег шампионата уписали шесту победу у низу, а црвено-бели били су бољи од Интернационала са 3:2. Изабраници Братислава Живковића не знају за пораз од дуела са Радничким у Нишу. Након тог меча, редом су падали Динамо 1945, ОФК Београд, Војводина, БАСК и Јединство, а последња „жртва“ је Интернационал.

Црвено-беле је у вођство довео Бурмаз. То је био први од два његова гола на овом мечу. Резултат до краја полувремена се није мењао, а почетком другог дела игре, домаћин је дошао до изједначења. У 54. минуту, само 3 минута након изједначења, Звезда долази до нове предности. Стрелац је био Ђорђевић. Резултат се није мењао све до финиша меча, када је Бурмаз повисио на 3:1. Домаћин је само успео да ублажи пораз поготком у 90-ом минуту игре.

Кадети Црвене звезде су попут омладинаца славили за крај првог дела шампионата. Црвено-бели су са 5:0 добили екипу Рада на Бањици. Звезду је у вођство довео Њамцуловић голом на самом старту меча. Црвено-бели у првом полувремену нису били претерано расположени за игру, али је зато у наставку виђена рапсодија дечака у црвено-белим. Прво је Пантовић голом у 66. минуту дуплирао предност, да би 2 минута касније исти играч повисио на 3:0. А потом је Бабић са два гола у 2 минута размака, као и Пантовић, поставио коначних 5:0 на стадиону „Краљ Петар Први“.