Oмладинци поражени у Нишу

Омладинци Црвене звезде поражени су на гостовању Радничком у Нишу резултатом 4:3.

Црвена звезда је добро отворила меч у Нишу и повела након два минута игре. Домаћин је лоше извео корнер након кога је уследио контранапад црвено-белих, а Лука Великић се добро снашао и донео Звезди вођство.

Раднички није дугу био у минусу и након корнера је Александар Стаменковић казнио Крстовића и донео поравнање.

Раднички је поготком Младеновића у потпуности преокренуо резултат, а само два минута након тога голом Андрије Стаменковића додатно увећао предност.

Омладинци Црвене звезде су много боље деловали почетком другог дела игре у односу на финиш првог, када је Раднички преокренуо резултат. Бурмаз је голом смањио предност домаћина, а погодак Миликића био је наговоштај новог преокрета.

Ипак, до тога није дошло. Радничком је победу донео Каркић голом у 62. минуту и бодови су остали у Нишу.

Раднички Ниш – Црвена звезда 4:3 (3:1)
Стрелци: Ал. Стаменковић у 8, Младеновић у 35, Ан. Стаменковић у 37. и Каркић у 62. за Раднички, а Великић у 2, Бурмаз у 46 и Миликић у 51. минуту за Црвену звезду.
Жути картони: Јовановић, Стаменковић, Илић (Раднички), Савић, Стајић, Купусовић (Црвена звезда).
Раднички: Илић, Н. Петровић, Живковић (од 70. Ранђеловић), Ан. Стаменковић, Ристић (од 89. Димитријевић), М. Петровић, Јовановић, Секулић (од 76. Крстић), Ал. Стаменковић, Стефановић, Младеновић (од 53. Каркић).
Црвена звезда: Крстовић, Милисављевић, Стајић, Аџибаба (од 86. Ајдиновић), Савић, Миликић, Великић (од 82. Стојановић), Стојанчић (од 73. Дедијер), Купусовић, Јочић, Ђорђевић (од 46. Бурмаз).