Омладинци претрпели пораз

На теренима подно јужне трибине стадиона „Рајко Митић“, виђен је узбудљив дуел између омладинаца Црвене звезде и градског ривала Чукаричког. Екипа са Бановог брда је изашла као победник са овог меча.

Дуел између омладинаца Црвене звезде и Чукаричког са правом је понео епитет дербиja 8. кола, а гости су славили резултатом 3:2.

Тим Чукаричког је на старту утакмице био конкретнији и врло брзо стигао до вођства. Мрежу црвено-белих је затресао Ракоњац ударцем главом у 15. минуту, да би само минут касније предност дуплирао Величковић.

Братислав Живковић је већ након пола часа игре одлучио да изврши одређене промене које су уродиле плодом и донеле промену у односу снага. Ипак, мрежа је дуго мировала. Звезда је тек у 76. минуту успела да материјализује иницијативу, а Бурмаз је матирао голмана градског ривала. И црвено-бели омладинци су попут Чукаричког експресно након првог гола постигли и други. Хладнокрван је био Јовељић.

На крају то није било довољно ни за реми. Чукарички је у 83. минуту захваљујући голу Ракоњца однео сва 3 бода у малом градском дербију омладинаца.

Црвена звезда – Чукарички 2:3 (0:2)

Терен: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“

Стрелци: Бурмаз у 76′ и Јовељић у 76′ (Црвена звезда), а Ракоњац у 15′ и 83′, и Величковић у 16′ (Чукарички)
Жути картони: Јовичич у 8′ (Црвена звезда), Никчевић у 30′, Ракоњац у 83′, Радовановић у 90′ (Чукарички)

Црвена звезда: Крстовић, Милисављевић (од 31′ Кукољ), Стајић (од 31′ Ајдиновић), Стојановић (од 73′ Бурмаз), Савић, Јовичић, Ђорђевић, Стојанчић (од 31′ Јочић), Јовељић, Купусовић (од 58′ Великић), Терзић.
Чукарички: Мићовић, Игњатовић, Рубежић, Бакић, Фратровић, Никчевић (од 85′ Радојичић), Каменовић, Терзић, Ракоњац (од 85′ Радовановић), Видосављевић (од 89′ Ристовић), Величковић.