Омладинци започели припреме

Припреме за пролећни део шампионата започели су омладинци Црвене звезде. На списку Славољуба Ђорђевића налази се 24 играча а пред омладинцима су изазови у омладинског Лиги Шампиона као и такмичење у домаћем шампионату у коме је циљ титула.

фото: ФКЦЗ

Играчи који су се појавили на данашњој прозивци су: Андрија Катић, Александар Вулић, Иван Гутеша, Лазар Гачић, Стефан Митровић, Александар Лукић, Мирко Миликић, Владимир Павловић, Давид Писар, Никола Савић, Урош Благојевић, Никола Стајић, Алекса Матић, Мартин Новаковић, Младен Ковачевић, Александар Илић, Петар Пиплица, Андрија Радуловић, Никола Њамцуловић, Стефан Пешовић, Борисав Бурмаз, Илија Бабић, Вања Панић и Матеја Бачанин.

Клуб су напустии: Лука Савић, Никола Радовић, Иван Тејић, Марко Дедијер и Марко Даничић, док су се Ричард Одада, Милош Пантовић и Урош Миловановић сјајним играма током првог дела сезоне изборили за сениорски фудбал и дрес Графичара. Омладинску селекцију нашег клуба појачао је Панић из Олимпије, док су са позајмица враћени: Гутеша, Павловић, Њамцуловић (Графичар) и Стајић (Бродарац).

– Успели смо да се одморимо и сад је време за рад. Имали смо тестирања у суботу, данас радимо у две групе и током читаве недеље ћемо да тренирамо по два пута. У суботу нам је прва утакмица и први изазов када ћемо одмерити снаге са екипом Жаркова. Што се очекивања тиче, када сте у Звезди, онда је све јасно. Титула је приоритет, али ћемо се потрудити да и у Лиги шампиона што даље догурамо. Имамо одређене промене у екипи, али сигуран сам да ћемо се уиграти током припрема и спремни дочекати све изазове – рекао је Ђорђевић на окупљању омладинске селекције нашег тима.

Омладинци ће до 24. јануара тренирати у Београду, затим одлазе у Венецију на 12 дана, а потом их чека сусрет са молдавским Шерифом у оквиру Лиге шампиона за младе.