Ово су гигантске понуде које је одбила Звезда за носиоце игре!

Бројне понуде су стигле на адресу Црвене звезде…

Руководство Црвене звезде било је на тешким мукама. Након пласмана у Лигу Европе, на адресу нашег клуба стигле су многобројне понуде за наше играче, које би могле да реше многа финансијска дуговања. Ипак, у договору са тренером Милојевићем, одлучено је да нема одлазака и да ће се са најјачим снагама кренути у јесењу борбу.

Црвена звезда је највећу понуду добила за свог нападача, што и не чуди, када се зна да је најбољи стрелац летњих квалификација за ЛЕ са седам постигнутих голова. Прашка Славија је нудила 4,5 милиона еура за нашег Ричмонда, а поред Чеха, интересовања су показали и одређени немачки клубови.

Канга је буквално експлодирао овог лета и био је главни протагониста Звездиног успеха. За Габонца, највеће интересовање су показали тимови из Русије и Турске. Спартак из Москве је нудио 3 милиона еура, док је пола милиона мање понудио Османлиспор из Анкаре.

Први странац капитен у нашој историји добијао је понуде са разних меридијана, а најконкретнији су били Макаби из Тел Авива и Фрајбург. Тим из Израела је послао понуду тешку 1,5 милиона, док је тим из Немачке понудио милион еура за трансфер поузданог везисте.

Звездино дете које игра као препорођено под Милојевићем, Славољуб Срнић, имао је понуде неколицине клубова из Немачке и Швајцарске, а висина понуда је варирала између 800 хиљада и милион еура.

За момка пред којим је светла будућност, Уроша Рачића, наш тим је одбио понуду белгијског Брижа у висини од 1,5 милиона еура.

На крају, руководство нашег клуба одбило је да оствари приходе у висини од 11,5 милиона еура, колико би у збиру донели потенцијални трансфери наших играча.