Спрега ФСС и Партизана снажнија него што су многи мислили, Звезда је бољи третман у ФСС имала у време Томислава Караџића него данас

Изјава спортског директора Црвене звезде, господина Митра Мркеле, за домаће медије поводом данашњих дешавања на мечу Мачва – Партизан.

Фудбалски клуб Црвена звезда оценио је да је данашња утакмица у Шапцу између Мачве и Партизана потврда да је спрега Фудбалског савеза и црно-белих „много снажнија него што су многи мислили“.

– Све сте видели. Нема потребе да ми било шта коментаришемо. Све смо рекли прошле недеље. Данашња утакмица у Шапцу је само потврда да је спрега ФСС и Партизана много снажнија него што су многи мислили – навео је у изјави достављеној медијима спортски директор Звезде Митар Мркела.

– Црвена звезда је бољи третман у ФСС имала у време Томислава Караџаћа него данас – оценио је Мркела.

Фудбалери Партизана победили су данас у Шапцу екипу Мачве са 3:1 у утакмици 16. кола Супер лиге Србије.

Мачва је повела у 37. минуту голом Младена Лазаревића, а Партизан је изједначио поготком Леандреа Тавамбе у 54. Црно-бели су до тријумфа стигли голом Саше Илића из пенала у 86. и поготком Ђорђа Јовановића три минута касније.

Црвена звезда је и после прошлонедеље победе Партизана у Чачку против Борца голом у седмом минуту судијске надокнаде времена издала саопштење у којем је навела да су се црно-бели и ФСС удружили како би спречили црвено-беле да и ове сезоне освоје шампионску титулу.