Победа одбојкашица и пораз одбојкаша на старту Мини лиге

У првом мечу који се играо на Бањици, одбојкашице Црвене звезде су савладале Спартак. Одбојкаши Црвене звезде и Јединства су по завршетку тог меча истрчали на терен, а црвено-бели су поражени упркос томе што су два пута водили на утакмици.

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су победу на старту Мини лиге БПШ Суперлиге Србије. Црвено-беле даме су у 1. колу славиле на Бањици против екипе Спартака са 3:0, по сетовима 25:16, 25:17, 25:21.

Најефикаснија и на овом мечу у тиму Црвене звезде била је Милка Стијепић са 16 освојених поена. Пратиле су је Милица Тасић са 12 и Сара Вучићевић са 10 освојених поена. У тиму Спартака је најефикаснија била некадашња играчица Црвене звезде, Јелена Трнић, са 19 освојених поена.

Одбојкашице Црвене звезде у 2. колу Мини лиге дочекују Јединство из Старе Пазове.

Одбојкаши Црвене звезде поражени су на старту Мини лиге БПШ Суперлиге Србије. Црвено-бели су два пута стизали до предности у сетовима, Јединство је два пута поравнавало резултат и на крају је тим из Старе Пазове стигао до победе у драматичној завршници. Резултат по сетовима био је 25:14, 20:25, 25:21, 20:25, 14:16.

Код Црвене звезде најефикаснији је био Лазар Додић који је освојио 19 поена. Двоцифрен број поена још су освојили Милутин Нејић, Лука Тадић и Немања Машуловић.

Одбојкаше Црвене звезде у 2. колу Мини лиге очекује дерби. Црвена звезда гостује Војводини НС семе у Новом Саду.