Почела продаја пакета улазница

Продаја пакета улзазница за групну фазу Лиге шампиона почела је данас за чланове клуба са измиреном чланарином.

фото: фкцз

Власници чланских карата од данас до 10. септембра биће у прилици да купе улазнице на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у периоду од 10 до 18 часова, док ће редовна продаја почети у уторак, 11. септембра.

Сви чланови са измиреним чланаринама имају право прече куповине, док власникци сезонских улазница имају и попуст од 50%. Приликом куповине, неопходно је да чланови клуба, осим личног документа, на увид предају чланску, а власници сезонских улазница и чланску и сезонску карту.

Подсетимо, продаја сезонских улазница је завршена 31. августа, док сви заинтересовани чланску карту могу да купе у просторијама сервиса за чланство на западној трибини стадона „Рајко Митић“ радним данима од 10 до 18 часова.

Такође, даваоци крви у последњој акцији „Црвено-бела крв“ одржаној на нашем стадиону, од данас могу да замене добијени ваучер за улазницу на јужну трибину.

Клуб је одлучио да награди и оне који су долазили да гледају утакмице у домаћем првенству а немају чланске карте тако што ће им у понедељак, 10. септембра, омогућити да купе пакет за Лигу шампиона, а све што је потребно јесте да на увид приложе сачувану улазницу са неке од суперлигашких утакмица на којима је Црвена звезда била домаћин ове сезоне.

ВИП улазнице неће бити у продаји.

ЦЕНЕ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА СУ:
Север и југ: 7.500 динара
Исток: 15.000 динара
Запад бочно: 15.000 динара
Запад центар: 18.000 динара