ПОЧИЊЕ КОШАРКАШКА ГРОЗНИЦА – Морнар у Пиониру отвара сезону!

Почиње кошаркашка грозница – Морнар у Пиониру отвара сезону у АБА лиги! После вишемесечне паузе, силних одлазака и долазака, промена у стрчном штабу и многих других ствари, нова Црвена звезда вечерас ће се и званично представити навијачима у Пиониру.

Звезда и нову сезону улази са великим очекивањима али почетак није био лак. Појачања су постепено долазила, због повреда и репрезентативних обавеза тренер Алимпијевић је имао проблема са уигравањем екипе. Повреде Бранка Лазића и Огњена Добрића, због којих нису играли на припремном турниру у Криту, требало би да су напокон саниране тако да би Звезда требала да буде у пуном саставу вечерас.

Екипа Морнара долази у Београд после пораза у полуфиналу АБА Суперкупа у њиховој дворани од екипе Будућности. Барани у том мечу нису приказали добру кошарку и нису успели да намуче фаворита који је лако дошао до победе, тако да ће гости сигурно бити мотивисани вечерас да прикажу добру партију против фаворизоване Звезде. Екипа Морнара је такође претрпела велике промена, стигла су три нова Американца (Дерик Нидам, Брендис Рели – Рос, Карвиар Шепард) и искусни играчи са дугогодишњим искуством у АБА лиги ( Страхиња Мицовић, Немања Врањеш и бивши центар Партизана Урош Луковић). Међутим, Звезда не би требало да има већих проблема вечерас и очекујемо добру партију наше екипе.

Карте су у продаји на свим продајним местима Евентима и на благајни дворане „Александар Николић“. Навијачи ће бити у прилици да купе комплет карата за утакмице са Морнаром и Мега Бемаксом по знатном нижим ценама:

Трибине A,Б,Ц и Д – 450 дин
Партер Б и Партер 4 – 750 дин
Бела и плава ложа – 1050 дин
Ложа – 1350 дин
Почасно место БОЧНО- 3000 дин
Почасно место – 6000 дин.