Почиње продаја карата за финале АБА лиге!

КК Црвена звезда мтс обавештава све Звездаше да продаја карата за прве две финалне утакмице АБА лиге против Будућности креће у среду од 12 часова. И то на два продајна места, просторије клуба на Малом Калемегдану и у просторијама СД Црвена звезда.

Фото: ККЦЗ

КК Црвена звезда мтс дочекаће Будућност Воли у прве две утакмице финалне серије АБА лиге. Поменути мечеви играће се у дворани ’’Александар Николић’’ у петак и недељу и то од 19 часова. Клуб са Малог Калемегдана овом приликом јавно захваљује граду Београду, Фудбалском савезу Србије, Рукометном савезу Србије и свима осталима који су у потпуности разумели од коликог интереса су ове утакмице за српску кошарку, али и српски спорт уопште. Без њихове несебичне помоћи не би било могуће да се обе утакмице играју у нашој кући, у дворани ’’Александар Николић’’.

Карте за прве две финалне утакмице између Црвене звезде мтс и Будућност Воли продаваће се у среду од 12 часова на два продајна места – у клупским просторијама на Малом Калемегдану и у просторијама СД Црвена звезда у улици Љутице Богдана.

Цене су веома популарне, а истичемо да се продаја карата врши искључиво у пакету за обе утакмице по веома популарним ценама. Такође, при свакој куповини неопходно је приложити личну карту продавцу ради идентификације и истичемо да једна особа може купити максимално четири карте.

ЦЕНЕ КОМПЛЕТА КАРАТА ЗА ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛА АБА ЛИГЕ:

ТРИБИНЕ 500,00 дин.

ПАРТЕР Б 800,00 дин.

ПАРТЕР 4 800,00 дин.

ЛОЖА 1.800,00 дин.

ПЛАВА ЛОЖА 1.400,00 дин.

БЕЛА ЛОЖА 1.200,00 дин.

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ПРВИ РЕД 7.000,00 дин.

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ДРУГИ РЕД 5.000,00 дин.

ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ТРЕЋИ РЕД 3.000,00 дин.

ПОЧАСНО МЕСТО ПРВИ РЕД 9.000,00 дин.

ПОЧАСНО МЕСТО ДРУГИ РЕД 7.000,00 дин.

Колико је подршка навијача битна у наредним утакмицама је сувишно говорити јер је све речено у трећој полуфиналној утакмици АБА лиге против Партизана. Огромна подршка и величанствена атмосфера биле су велики елан за црвено-беле кошаркаше који су ту позитивну енергију претворили у убедљиву победу. Ништа друго се не очекује ни у петак, а после и у недељу. Пред кошаркашима Црвене звезде мтс је три велика корака који могу да значе трофеј и који резервишу карту за Евролигу где је по многим критеријумима нашем клубу и место. Зато, Звездаши, сви у дворану ’’Александар Николић’’.

Још једном истичемо да ће Црвена звезда мтс и овог пута у потпуности поштовати пропозиције АБА лиге (Пропозиције и Обавезе клубова учесника плејофа АБА лиге – Члан 41.3). С тога, наглашавамо да ниједном навијачу екипе Будућност Воли неће бити омогућен улаз у дворану ’’Александар Николић’’ без обзира да ли он дошао организовано или самоинцијативно.

Нека дворана цела, поново, буде црвено-бела! Јер са вама се може све што се пожели!