Понуде стижу са свих меридијана: Звездини првотимци тражена роба

Одличне игре наших играча нису прошле незапажено.

Црвена звезда има успешну годину иза себе. Освојена титула, одлични наступи у Европи, победе у домаћем шампионату… Учинили су да се широм континента прича о њима.

Прелазни рок званично још није почео, али потражња за нашим фудбалерима је велика. Ненад Крстичић и Немања Милић су већ напустили наш клуб, за Вујадина Савића влада интересовање турског прволигаша, а прича се и о астрономским понудама за Ел Фарду Бена. Ипак, у фокусу су понуде које су стигле за Милоша Дегенека и Милана Борјана.

Стамени дефанзивац је био најконстантнији играч нашег тима протекле јесени са највише проведених минута на терену. Аустралијски репрезентативац није имао одмора и постао је незаменљив шраф у нашем саставу. За играча рођеног у Книну, велико интересовање показује кинески прволигигаш. Шта више, кинеска делегација је боравила и на нашем стадиону пошто желе што пре да заврше трансфер. Дегенек је у наш клуб дошао из Јокохаме у јуну месецу.

За најбољег голмана групне фазе Лиге шампиона, интересовање је показао белгијски Гент. Клуб из Фландрије спремио је понуду тешку 3 милиона еура у нади да ће бити довољна да одобровољи челнике нашег клуба да пусте одличног голмана током јануарског прелазног рока. Милан Борјан има уговор са нашим клубом до јуна 2020. године.

Како РСБ сазнаје, одлуке о потенцијалним трансферима биће донете након празника.