Поповић представља Црвену звезду у Шарлоту

Јуниор Црвене звезде, Немања Поповић, учествоваће на престижном кампу НБА и ФИБА „Кошарка без граница“, који ће се одржати током Ол-стар викенда у Шарлоту. 

Фото: ККЦЗ

Елитни кошаркашки камп „Кошарка без граница“, који организују НБА лига и ФИБА, увертира је за НБА Ол-стар. Најталентованији кошаркаши широм света, боравиће у Шарлоту у периоду од 14. до 16. фебруара, а Црвена звезда ће и ове године, баш као и претходних, имати свог представника на овом глобалном догађају.

У годинама за нама, прилику да одмере снаге са вршњацима из свих делова света, а под будним оком НБА звезда, тренера и генералних менаџера, имали су Бориша Симанић, првотимац Црвене звезде, као и играчи Звездиног развојног тима, ФМП-а, Алекса Ускоковић и Зоран Пауновић.

Немањи Поповићу је припала част да представља Црвену звезду на овогодишњем кампу „Кошарка без граница“, а такође је један од двојице српских представника. Уз Поповића ће Србију на престижном кампу представљати његов саиграч из млађих репрезентативних селекција Србије и играч Олимпијакоса, Алексеј Покушевски.

„Велика част за мој клуб, Црвену звезду, српску кошарку и мене лично. Потрудићу се да на достојан начин репрезентујем клуб и нашу земљу, да одиграм добро и оправдам позив који сам добио. Момци који су играли ову утакмицу пре мене из наше земље, такође и из клуба из кога и ја долазим , Црвене звезде, обавезују да се и ја представим у правом светлу, али такође желим да уживам у овоме, да видим све тамо, да искористим сваки тренутак током целокупног „Ол-стар“ викенда као ново искуство које није свако у прилици да стекне. Очекујем све најбоље“, рекао је Поповић пре пута у САД.