Познати Звездини ривали на зимским припремама

Фудбалери Црвене звезде ће у две фазе обавити зимске припреме. Први део припема, црвено-бели ће одрадити у Термама Чатеж, а затим црвено-бела експедиција путује у Анталију, где ће бити одрађена друга фаза припрема. Фудбалере Црвене звезде током зимских припрема очекује пет контролних утакмица.

Поновно окупљање Звездиних првотимаца заказано је за 10. јануар 2019. године. Владан Милојевић ће окупити тим у Београду, а црвено-бели четири дана касније крећу пут Терма Чатеж, где ће боравити све до 23. јануара. По завршетку прве фазе припрема, фудбалери Звезде се враћају у Београд. Наш тим ће у престоници провести три дана, а затим фудбалери Црвене звезде крећу у Турску, где ће одрадити другу фазу припрема. Дестинација је Анталија, а црвено-бели ће тамо боравити од 26. јануара до 9. фебруара.

Фудбалери Црвене звезде ће у Анталији одиграти пет пријатељских утакмица. Наш тим ће прво снаге одмерити са Вакер Нордхаузеном. Први контролни меч са чланом немачке регионалне лиге заказан је за 28. јануар. Следећа провера за црвено-беле биће Аустрија Беч, а тај меч се игра 30. јануара. Фудбалери Звезде ће 2. фебруара имати можда и најјачу проверу, а наш тим ће играти против Лудогореца. Црвено-беле у последња два меча током зимских припрема очекују дуели против још два тима из региона. За 5. фебруар је заказан дуел са Работничким, а последња провера пред повратак у Београд биће утакмица са Марибором, која се игра 8. фебруара.