Проблем око продужења Аџићевог уговора

Млади крилни нападач црвено-белих на прекретници…

Црвена звезда, нови шампион Србије у фудбалу, тренутно се налази у фази одржавања тренутног и склапања будућег тима који би требало да нападне Лигу Шампиона и одбрани следеће сезоне титулу коју је сада освојио. Челни људи у Љутице Богдана су, између осталих, у својим плановима видели и младог Луку Аџића, међутим, према незваничним сазнањима РСБ-а, дошло је до застоја у преговорима око продужења уговора.

Млади Лука Аџић, чији отац Иван Аџић, бивши капитен и директор Црвене звезде, учествује у преговорима две стране, за сада неће продужити уговор са црвено-белима и постоји могућност да га уопште ни не продужи.

Лука Аџић је дете Црвене звезде, један од изданака наше Омладинске школе који је током пролећне полусезоне показао неколико блиставих партија које су га препоручиле за нешто већу улогу у нашем тиму, међутим, како ствари тренутно стоје, две стране не успевају да пронађу заједнички језик по питању наставка заједничке сарадње.

Уколико две стране дефинитивно не буду успеле да се договоре, једна од могућности која би могла да се отвори је и продаја младог крилног играча овог лета, за којег постоји интересовање одређених клубова из Европе.

Останите уз РСБ и пратите све трансфер актуелности.