Путујте са Звездом у Барселону!

KK Црвена Звезда мтс припремио је у сарадњи са “Champions Travelom” још једно лепо путовање и прилику да сви који то желе, бодре црвено-беле у још једној важној и великој евролигашкој утакмици.

KK Црвена Звезда и Champions Travel организују чартер лет и дводневни аранжман у Барселони где ће се наредног четвртка одиграти меч 21. кола Евролиге између домаћег истоименог клуба и KK Црвена Звезда.

Kошаркашка утакмица биће одиграна у “Палау Блауграна” хали, у којој се играју кошаркашке и рукометне утакмице, као и мечеви футсала и роллер хокеја и која је дом кошаркаша Барселоне већ деценијама.

За све који желе да бодре црвено-беле који и ове године са великим успехом играју најелитније европско клупско такмичење, овај дводневни аранжман доноси им лепу прилику да упознају један од најлепших градова на свету.

Барселона је главни град покрајне Kаталоније и други град по величини у Шпанији. Налази се на обалама Медитерана, у долини која је окружена морем на истоку, планинама Сијера де Kољсерола на западу, реком Љобрегат на југу и реком Бесос на северу. Барселона је град препознатљив захваљујући пре свега катедрали Саграда Фамилија, недовршеном делу чувеног шпанског архитекте Антонија Гаудија, затим Парку Гуељ – месту где је познати архитекта живео последњих 20 година свога живота… Једно од најпривлачнијих места је шеталиште Лас Рамблас које се налази између Трга Kаталоније и луке, али су део велике понуде И стадион Kамп Ноу И И дворана Палау Блауграна где ће кошаркаши Црвене звезде у четвртак играти свој меч са једним од фаворите за освајање овогодишње Евролиге.

Програм путовања:

22. јануар – 1.дан БЕОГРАД – БАРСЕЛОНА

Састанак учесника путовања на аеродрому Никола Тесла 2 сата пре полетања. Полазак авиона за Барселону, лет ЈУ6054 у 10х00; Долазак у Барселону 12х40 и трансфер до хотела. Смештај у хотел; слободно време за индивидуалне активности; Ноћење.

23. јануар – 2.дан БАРСЕЛОНА

Доручак; слободно време за индивидуалне активности; Око 19х трансфер до хале Палау Блауграна где ће се играти утакмица 21. кола Еуролиге 2019/20 између ФЦ Барцелона и KK Црвена Звезда, са почетком у 21х00; трансфер до аеродрома И чартер лет за Београд одмах по завршетку утакмице.

О ценама овог аранжмана који се креће већ од 349 евра, избору хотела ( у понуди су хотели Маданис и Виладомат Барселона) и свим осталим техничким детаљима аранжмана сви заинтересовани могу контактирати клупског партнера Champions Travel на следеће телефоне и путем мејла:

011 4048 570 / 011 4048 571 / 011 4048 572 или на е-маил bojana@championstravel.rs

Цена путовања укључује: авио превоз на релацији Београд-Барцелона-Београд чартер летом, аеродромске таксе, 1 ноћење са доручком у изабраном хотелу (доручак – шведски сто), трансфере према програму путовања, лeјт чек аут у хотелу 23. јануара, градску боравишну таксу и трошкове организације путовања.

Цена путовања не укључује: улазницу за утакмицу, међународно путно осигурање и индивидуалне трошкове путника.

kkcrvenazvezda.rs